Цифрові рефрактоміри, PR-201a, 0,1% Brix

Цифрові рефрактоміри, PR-201a, 0,1% Brix

Модель:9801378
Наявність:срок поставки 90 дней
  • 83400.57 грн

Цифрові рефрактоміри
Тип PR-32α
Може використовуватись для аналізу фруктових соків, безалкогольних напоїв, розчинів масел, водних миючих розчинів та ін.
Тип PR-101α
Застосовується для фруктових соків, лимонаду, кави, розчинів олій та антифризів.
Тип PR-201α
Використовується для джемів, концентрованих фруктових соків, мастильно-охолоджуючих рідин та подібних зразків.
Тип PR-301α
Спеціально для желе, сиропів тростинного цукру та ін.
Тип PET-109
Для експрес аналізу концентрації етилового спирту в харчовій продукції, чистячих, охолоджуючих засобах та інших цілях.
Тип PR-RI
Нова модель показника заломлення була додана до популярної довгограючої серії «Палітра». Він підходить для вимірювання показників заломлення рідких зразків у фармацевтичних та хімічних продуктах. Температура довкілля: від 10 до 40°C.

Усі моделі з передачі даних через ближній зв'язок (NFC).
Характеристики (всі типи):
Час виміру: 3 секунди (Тип PET-109, Час виміру: 2 секунди)
Об'єм зразка: 0,1 мл
Електроживлення: 9В батарея
Розміри: 170 х 90 х 40 мм
Вага: 300 г

Тип PR-201a
Діапазон вимірювань 0,0 – 60,0 % Brix
Градуювання 0,1% Brix
Точність ±0,1% Brix
Діапазон температур 10,0 – 40,0 °C
LLG
Градуювання0,1% Brix
Діапазон вимірювань0,0 - 60,0% Brix
Діапазон температур10,0 - 40,0 °C
ТипPR-201a
Точність± 0,1% Brix

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано      Добре